Haluatko treenata kuin supermalli? Nyt se on helppo toteuttaa

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

29-vuotias näyttelijä Nina Dobrev tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjasta, minkä jälkeen nainen on näytellyt myös monissa elokuvissa. Dobrev ihastuttaa aina joka roolissa persoonallisella kauneudellaan ja timmillä vartalollaan, jonka eteen nainen näkee paljon vaivaa.

Nina Dobrev on aloittanut yhteistyön Reebokin ja Les Millsin kanssa, ja suunnitellut yhdessä kunto-ohjaajien kanssa myös oman Les Mills -urheilutunnin. #LikeNina-nimellä kulkeva treeni on osa Les Millsin Grit-tunteja, mikä tarkoittaakin sitä, että tuntien aikana hikoilu ja rasvan palaminen on taattu.

Nyt jokainen pystyy treenaamaan kotonaan kuin Nina Dobrev. Les Mills on julkaissut YouTube-kanavallaan puolituntisen treenivideon, jossa muiden kuntoilijoiden ja ohjaajan kanssa treenaamassa nähdään myös itse Nina Dobrev. Halukkaat kuntoilijat voivat tehdä videon mukana treenin kotonaan ja yrittää pysyä kaunottaren perässä.