Lentokone joutui palaamaan kentälle WC-ongelman vuoksi – kyydissä oli 85 putkimiestä!

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Norjasta Saksaan matkalla ollut lentokone joutui palaamaan lähtöpaikkaan vessassa ilmenneen ongelman vuoksi. Tämä siitäkin huolimatta, että koneessa oli kymmeniä putkimiehiä. Norwegian-lentoyhtiön kone oli noussut ilmaan Oslosta, mutta joutui kääntymään takaisin Ruotsin rajan kohdilla.

Syynä oli vessassa olmennyt ongelma. Telegraph-lehden mukaan koneessa matkusti yhteensä 85 Rørkjøp-yhtiölle työskentelevää putkimiestä. Heistä ei olisi ollut kuitenkaan paljon apua, sillä ongelma oli ratkaistavissa vain koneen ulkopuolelta käsin.

– Olisimme halunneet korjata vessat, mutta valitettavasti se piti tehdä koneen ulkopuolella. Emme viitsineet lähettää putkimiestä ulos 10 tuhannen metrin korkeudessa, Rørkjøpin toimitusjohtaja Frank Olsen kuvaili.