Nintendon Mario Kart -rallipeli tulee älypuhelimille

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nintendon laajentuminen mobiilipelimarkkinoille jatkuu. Yhtiö on ilmoittanut tuovansa suositun Mario Kart -pelin myös älypuhelimien ruuduille.

Nintendo of America ilmoitti Twitterissä julkaisevansa Mario Kart Tour -nimisen pelin älylaitteille vielä ennen maaliskuuta 2019. Yhtiö ei toistaiseksi paljastanut tarkempia yksityiskohtia tulevasta mobiilisovelluksesta.

Mario Kart -pelisarjassa Super Mario -pelien hahmot ottavat toisistaan mittaa rallikilpailun muodossa. Vauhdikkaat pelit ovat olleet suosittuja erityisesti niiden moninpelin ansiosta.

Mario Kart Tour tulee olemaan viides Nintendon kehittelemä mobiilisovellus Super Mario Run, Fire Emblem Heroes, Animal Crossing: Pocket Camp ja Miitomo -pelien jälkeen. Lisäksi yhtiö julkaisi vuonna 2016 Pokemon Go -mobiilipelin yhteistyössä Nianticin ja Pokemon Companyn kanssa.