Bebe Rexhan iltapuvusta näkyi läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

28-vuotias laulaja-lauluntekijä Bebe Rexha onnistuu aina olemuksellaan ja näyttävillä asuillaan keräämään huomion itseensä oli hän sitten punaisella matolla tai kaupungin kaduilla. Bebe Rexhalla on aina aikaa faneilleen ja hän pysähtyykin ottamaan useita selfie-kuvia innokkaiden faniensa kanssa.

Nyt Bebe Rexha nähdään New Yorkin Madison Square Gardenissa todella paljastavassa asussa, joka oli osittain läpinäkyvä. Intiimit alueet jäivät piiloon, mutta muuten kohukaunottaren vartalon muodot eivät jääneet arvailun varaan.

28-vuotias Bebe Rexha on tuoreesta urastaan huolimatta jo kokenut ja menestynyt artisti. Bebe Rexha tuli monille tunnetuksi 2015 vuonna julkaistusta Me, Myself & I -hitistään. Sittemmin julkaistun No Broken Hearts -kappaleen musiikkivideo sai nopeasti sata miljoonaa katselua YouTubessa.

Splash
Splash
Splash