5 syytä miksi nainen kieltäytyy suuseksistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa naisista nauttii suunnattomasti kumppaninsa seksuaalisesta tyydyttämisestä ja pitää suuseksin antamisesta. Osa naisista kuitenkin kieltäytyy suuseksistä kokonaan. Mikäli tyttöystävä on aiemmin antanut suuseksiä, mutta lopettanut sen yllättäin, miehen kannattaa etsiä syytä hänestä itsestään.

Men’s Health -sivusto listasi viisi yleistä syytä siihen minkä vuoksi naisen haluttomuus suuseksiin voi johtua miehestä.

1. Kovakourainen ohjaaminen

Moni nainen haluaa antaa suuseksiä vapaaehtoisesti. Mikäli seksin aikana mies alkaa liikaa ohjaamaan naisen päätä haluamaansa suuntaan, moni voi kokea koko suuseksin vastenmieliseksi ja kieltäytyä siitä vaikka olisikin aiemmin ajatellut antavansa sitä kumppanilleen.

2. Mies yllättää naisen ejakuloimalla

Mikäli mies on aiemmin yllättänyt naisen tulemalla hänen suuhunsa, nainen ei välttämättä halua yllättyä enää uudelleen tai ottaa edes sitä riskiä.

3. Mies ei anna vastapalvelusta

Mikäli mies ei anna naiselle koskaan suuseksiä, naisenkin into tähän voi laantua.

4. Mies ei huolehdi hygieniastaan

Mikäli paikat eivät ole puhtaat ja karvoitus siisti, nainen voi pitää suuseksiä epämiellyttävänä ja alkaa kieltäytymään siitä.

5. Mies on liian hidas

Mikäli miehen kliimaksiin pääseminen kestää aina kymmeniä minuutteja, nainen ei välttämättä halua enää ottaa pitkää urakkaa omakseen.