Fitness-kaunotar Andrea Calle niukoissa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

30-vuotias kolumbialainen mallikaunotar Andrea Calle lukeutuu naisiin, joiden kanssa ei kannata hankkiutua hankaluuksiin. Hänet nähtiin nimittäin taannoin Combat America -realitysarjassa itsepuolustuksen merkeissä. Sittemmin hänestä tuli myös fitness-julkkis.

Nyt Andrea Calle on kuvattu Miamissa, jossa hän on lomailemassa tehtyään kaksi tuotantokautta Combate Americas MMA -televisiosarjaa. Kurvikas fitness-kaunotar lekotteli rannalla värikkäässä yläosassa ja keltaisessa alaosassa.

Andrea Callea kuvattiin aiemmin Jennifer Lopezin manttelinperijäksi, mutta aivan saman tason kansainvälistä julkkista hänestä ei ole ainakaan vielä muodostunut. Aika näyttää millaisen statuksen hän vielä julkkismaailmassa tulee saamaan.

Splash
Splash
Splash
Splash