Kissa rakastui lämmittimeen – ihastuttavat kuvat levisivät verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alkuvuoden pakkasten myötä monet vetäytyvät mielummin sisätilan lämpöön kuin viettävät vapaaehtoisesti aikaa talven keskellä. Niin myös Busao-niminen japanilaiskissa.

Monien muiden maiden tapaan Japanissa on viime viikkoina satanut runsain määrin lunta. Tokiossa asuva Ryjui Tan osti kodinsa lämmikkeeksi sähköisen lämmittimen. Lämpölamppu oli heti Ryujin kissan, Busaon mieleen. Busao pystyy hädin tuskin pysyttelemään erossa kampun lämmöstä.

Se asettaa käpälänsä lämmittimen päälle ja vaipuu hiljalleen uneen. Ryuji jakoi kuvia söpöstä näystä Instagram-tilillään ja Youtubessa. Ne lähtivät nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa, keräten tuhansia tykkäyksiä.

 

💤 #ねこ#猫#ネコ#neko#cat#cats#ぶさお#Busao

A post shared by りゅう爺@ぶさお。1世 (@tanryug) on