Kylie Jennerin synnytys lähestyy – laskettu aika jo helmikuussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jennerin on huhuttu odottavan lasta räppäripoikaystävälleen Travis Scottille. Nainen ei vieläkään ole itse vahvistanut virallisesti raskaushuhuja, mutta hänen pakoilunsa median valokeilasta ja hiljaisuus sosiaalisessa mediassa ovat puhuneet puolestaan.

Daily Mail -sivuston mukaan naisen laskettu aika on jo lähellä. Jennerin on kerrottu synnyttävän lapsensa helmikuussa, mikä tarkoittaakin sitä, että 20-vuotiaan kaunottaren laskettu aika lähestyy.

Kylie Jenner nähtiin juuri Calvin Kleinin uudessa alusvaatekampanjassa poseeraamassa siskojensa kanssa. Kylie Jenner oli kuvissa ainoa, joka ei paljastanut vatsaansa. Kylie Jenner poseerasi kuvissa kauimpana kamerasta peitto vatsansa päällä.