Mitä ihmettä? Paris Hilton kuin ilmetty Kim Kardashian

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on todella tunnettu hänen näyttävästä tyylistään. Viime aikoina nainen on nähty etenkin platinanvaaleissa alaselkään saakka ulottuvissa hiuksissa. Nyt naisen aviomies Kanye West on kopioinut vaimonsa tyylin omaan mainoskampanjaansa.

Räppäri ja muotisuunnittelija Kanye West on kuvannut Yeezy Season 6 -vaatemalliston uusia kuvia, joissa nähdään muun muassa Paris Hilton ja kaksoset Shannon ja Shannade Clermont. Mainoskuvien visuaalinen ilme on kopioitu suoraan paparazzien ottamista kuvista, joissa Kim Kardashianilla on ollut Yeezyn uuden lanseerattoman malliston vaatteita yllään.

Kanye West on halunnut kopioida Kim Kardashianin tyylin täydellisesti sekä kaksosille että Paris Hiltonille. Nopealla vilkaisulla voisi jopa luulla, että kuvissa poseeraa Kardashian itse, sillä vaaleat hiukset ja tyyli muistetaan suoraan monista mediassa levinneistä kuvista.

#YeezySeason6 #ParisHilton #ForeverTheOG YEEZYSUPPLY.COM

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

#YeezySeason6

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on