Chrissy Teigen paljasti vauvansa sukupuolen – odottaa poikaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Chrissy Teigen ja hänen muusikkomiehensä John Legend haaveilivat pitkään toisesta lapsesta Luna-tyttären synnyttyä. Marraskuussa Teigen ilmoitti onnellisena kaikille, että hän on jälleen raskaana ja he odottavat Luna-tyttärelle pikkusiskoa tai -veljeä.

Nyt 32-vuotias Chrissy Teigen on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän on paljastanut vauvan sukupuolen. Teigen julkaisi itsestään Grammy-gaalan punaisella matolla otetun kuvan, jonka kuvatekstiksi hän kirjoitti: ”Mama and her baby boy”.

Chrissy Teigen ja John Legend olivat upean näköinen pariskunta punaisella matolla. Teigen oli pukeutunut upeaan hopeiseen iltapukuun, joka sädehti kauniisti salamavalojen räpsyessä. Pariskunta juhli tänä vuonna Grammy-gaalassa melko rauhallisesti ja lähti kotiin nukkumaan heti gaalan jälkeen.

mama and her baby boy

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on