Bulldoggi osoitti mitä ”Netflix and chill” todella tarkoittaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englanninbulldoggit ovat tänä päivänä ranskanbulldoggien lisäksi melko suosittuja lemmikkikoiria. Englanninbulldoggien voimakas, luotettava ja tarkkaavainen luonne sekä seurallisuus ovat varmasti juuri niitä ominaisuuksia, minkä vuoksi monien perheiden valinta osuukin juuri tähän rotuun.

Bulldoggit ovat tuimasta ulkonäöstään huolimatta todella lempeitä koiria, minkä vuoksi ne toisinaan huvittavat olemuksellaan omistajiaan. Nyt hauskalla videolla nähdään eräs todella rennosti ottava koira, jolla on kaikki puitteet kunnossa rentoon viikonloppuun.

Facebook-videolla nähdään miten mukavan asennon koira on ottanut sohvan nurkasta ja alkanut napostelemaan välipalaansa. Se istuu takapuolensa päällä ja lepuuttaa etutassuaan korokkeella aivan kuin ihmiset. Toinen tassu on luonnollisesti herkkulaatikossa, koska eihän television katsominen ole mitään ilman hyviä naposteltavia.

My Sunday Plans

My Sunday plans…😂🍿

Publié par LADbible sur samedi 27 Janvier 2018