Onnettomuus Kill Bill -kuvauksissa – Uma Thurman julkaisi videon

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

47-vuotias näyttelijä Uma Thurman muistetaan monista elokuvista, joista suosituimpien joukossa ovat Pulp Fiction ja Kill Bill -elokuvat. Kill Bill -elokuvan kuvauksissa nainen joutui eräässä vauhdikkaassa kohtauksessa auto-onnettomuuteen, jota naisen mukaan on yritetty salailla vuosikymmenet.

Uma Thurman julkaisi vuonna 2002 tapahtuneesta kolarista videon hänen Instagram-kanavalleen. Videolla nähdään miten Thurman menettää auton hallinnan suorittaessaan hurjaa ajokohtausta hiekkatiellä. Onnettomuudesta ei ikinä puhuttu ulos päin, minkä lisäksi sen seurauksia ja suuruutta vähäteltiin.

Vulture-sivuston mukaan Thurman oli pitänyt kohtauksen tekemistä ja autoa vaarallisena, mutta Tarantino oli kuitenkin painostanut naista suorittamaan ajokohtauksen itse.

Ajokohtauksen mennessä pieleen Tarantino oli ollut kuitenkin hyvin pahoillaan ja tiennyt tehneensä virheen. Onnettomuuden seurauksena Thurman sai aivotärähdyksen ja pysyviä vammoja sekä polviin että niskaan.

Uma Thurman ei pidä tapahtumien kulusta tai salailusta vastuussa ohjaaja Quentin Tarantinoa, joka lopulta itse oli ojentanut onnettomuuden aikana kuvatun materiaalin naiselle 15 vuotta tapahtumien jälkeen.

Tarantinon sijaan näyttelijä kuitenkin nimeää videon yhteydessä elokuvantekijät Harvey Weinsteinin, Lawrence Benderin ja E. Bennett Walshin, joita hän pitää vastuussa siitä, että onnettomuutta ja sen seurauksia peiteltiin eikä niitä koskaan käsitelty.

i post this clip to memorialize it’s full exposure in the nyt by Maureen Dowd. the circumstances of this event were negligent to the point of criminality. i do not believe though with malicious intent. Quentin Tarantino, was deeply regretful and remains remorseful about this sorry event, and gave me the footage years later so i could expose it and let it see the light of day, regardless of it most likely being an event for which justice will never be possible. he also did so with full knowledge it could cause him personal harm, and i am proud of him for doing the right thing and for his courage. THE COVER UP after the fact is UNFORGIVABLE. for this i hold Lawrence Bender, E. Bennett Walsh, and the notorious Harvey Weinstein solely responsible. they lied, destroyed evidence, and continue to lie about the permanent harm they caused and then chose to suppress. the cover up did have malicious intent, and shame on these three for all eternity. CAA never sent anyone to Mexico. i hope they look after other clients more respectfully if they in fact want to do the job for which they take money with any decency.

A post shared by Uma Thurman (@ithurman) on

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.