Synnytys alkoi sairaalan käytävällä – mies otti lapsesta kopin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kuuden lapsen äiti, amerikkalainen Jesica Hogan, oli matkalla synnytyssaliin, kun hän huomasi vauvansa saapuvan maailmaan hetkenä minä hyvänsä. Nainen sanoi miehelleen: ”Travis, ota hänet kiinn!”. Terve poikavauva syntyi siihen paikkaan, sairaalan käytävälle.

Viiden tyttären vanhemmat, Jesica ja Travis Hogan saivat viime vuoden heinäkuussa Max-nimisen pojan. Synnytyksestä tuli ikimuistoinen, koska poika saapui maailmaan pikavauhdilla, eikä äiti ehtinyt sairaalapetiin saakka. Travis Hogan sai sairaanhoitajan auttamaan lapsen maailmaan saattamisessa keskellä synnytyssairaalan käytävää.

Jesicalla oli ollut supistuksia kotona, mutta hän ei olettanut synnytyksen vielä käynnistyneen. Kun hän huomasi lapsiveden tulleen, oli jo kiire. Sairaalaan päästessään hän tajusi olleensa auttamattomasti myöhässä. Lapsen pää näkyi jo käytävällä. Lopulta naisen vartalo toteutti biologiaansa ja synnytti poikavauvan 25 minuuttia lapsiveden jälkeen. Kuuden lapsen vanhemmat kertovat tarinastaan Little Leapling -blogissa.