Mummo teki miehelleen jäynän – naurunremakasta valtava nettihitti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhan sanonnan mukaan nauru pidentää iloa. Stara uutisoi viime vuoden huhtikuussa videosta, jossa nähtiin miten mummon elämä pidentyi tämän mukaan selvästi hänen tehtyä miehelleen käytännön pilan. Sittemmin videosta on muodostunut valtava nettihitti, joka on nyt saavuttamassa hurjan 50 miljoonan katselukerran rajapyykin.

Monien suomalaistenkin jo aiemmin näkemä video on siis pidentänyt yhdeksän kuukauden aikana monien muidenkin kuin iäkkään pariskunnan elämää. Videolla mummo laittaa kolikon pullon alle ja saa taikatempun varjolla huijattua miehensä vilkaisemaan pulloon. Silloin mummo puristaa pulloa ja kastelee miehensä kasvot.

Videon suosion salaisuus ei ole kuitenkaan itse tempauksessa, vaan mummon hervottomassa naurunremakassa, joka saa myös katsojat hyvälle tuulelle – ja jopa nauramaan. Tällä viikolla video on noussut uudelleen sosiaalisen median hitiksi, ja 50 miljoonan katselun rajapyykki ylittynee lähipäivinä. Syystäkin.

Mummon ja vaarin tarina ei loppunut vielä tuohon videoon, sillä Stara kertoi syyskuussa miten aviomies pääsi lopulta kostamaan jäynän vaimolleen. Sen videon voit katsoa tästä linkistä.