Isoäiti teki vesipullotempun – naurulle ei ollut tulla loppua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on jo pitkään kiertänyt hauska pila, jonka moni on ovelasti toistanut omalle perheelleen tai kumppanilleen. Pilassa taikuriksi ryhtynyt alkaa esittämään tekevänsä taikatemppua vesipullon ja kolikon kanssa, mutta lopulta taikatemppua sivusta seuraava ystävä saakin vesipullon vedet kasvoilleen kurkistaessaan pulloon.

Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne kun isoäiti päättää jekuttaa miestään samalla hauskalla tempulla, jonka hänkin on oppinut. Nainen laittaa keittiötasolle kameran kuvaamaan ja aloittaa tempun tavanomaiseen tapaan. Mies ei ole nähnyt temppua aiemmin, minkä vuoksi hän menee halpaan ja saa lopulta vedet kasvoilleen.

Video on lähtenyt leviämään hurjaa vauhtia sosiaalisessa mediassa sen vuoksi, että vanha aviopari näyttää niin ihastuttavalta yhdessä pitäessään hauskaa. Heillä on edelleen huumorintaju kohdillaan ja kumpikin nauraa tempulle täydestä sydämestään.