Turvamies astui popkaunottaren mekon päälle – asu paljasti jalkovälin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

23-vuotias poptähti Halsey nousi kansainvälisesti tunnetuksi tähdeksi viime vuonna julkaistessaan satoja miljoonia kuuntelukertoja striimanneet Him & I, Bad at Love ja Now or Never -hitit. Nyt nainen nähtiin hyvin paljastavassa asussa New Yorkissa.

Halsey osallistui New Yorkissa järjestettyyn amfAR Gala -iltagaalaan, jossa hänen yllään nähtiin todella seksikäs musta iltapuku. Iltapuvun pitkä halkio ylettyi naisen vyötärölle saakka, minkä vuoksi mekko paljastikin tahattomasti naisen haarovälin turvamiehen astuttua helman päälle.

Aiemmin Halsey nousi otsikoihin hänen ja Ariana Granden fanien asettuessa vastakkain. Halseyta syytettiin tällöin Ariana Granden kiertuetyylin kopioimisesta. Nyt Halsey on kuitenkin alkanut erottumaan edukseen muutettuaan tyyliään värjäämällä ja leikkaamalla hiuksensa.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News