Lapsi päätyi leluautomaatin sisään – palokunta tarvittiin pelastamaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monista huvipuistoista ja risteilyaluksista löytyy lasten riemuki ja vanhempien kauhuksi leluilla täytettyjä kourapelejä. Automaatissa lelupalkintoja yritetään napata kiinni mekaanista kouraa ohjailemalla.

Floridan Titusvillessä sijaitsevassa Beef ’O’ Brady’s -ravintolassa todistettiin taannoin erikoista tilannetta lapsen päädyttyä leluautomaatin sisään. Mason-niminen poika oli päättänyt haluta automaatissa olleen pehmolelun, ja onnistui jollain tavoin ryömimään sen sisään.

Kuinka ollakaan, lapsi ei päässyt ulos automaatista samaa reititä. Onneksi paikalla sattui olemaan paikallinen palomies Jeremy House. Hän ja paikalle hälytetyt muut palokunnan edustajat onnistuivat pelastamaan Masonin laitteesta viidessä minuutissa.

– Selvitimme ensin kuinka laitteen mekanismi toimi. Sen jälkeen tappien irrottaminen ja luukun avaaminen kokonaan oli melko helppoa, palokunnan edustaja Greg Sutton kuvaili ABC News -uutissivustolle.

 

Often times we say to ourselves that you never know what the next shift will bring. The unexpected ways we get to help…

Publié par Titusville Fire and Emergency Services sur mercredi 7 février 2018