98-vuotias suivaantui kuullessaan ikänsä – hervoton tunteenpurkaus videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhetessa aika tuntuu kuluvan nopeammin ja jokainen vuosi voi tuntua aina toistaan lyhyemmältä. Tämä johtuu siitä, että aivot käsittelevät ajan määrettä sen mukaan miten kauan ihminen on elänyt. Tästä johtuukin usein se, että vanhuksesta kesä voi tuntua ohikiitävältä viikolta kun taas lapsen mielessä kesäloma voi olla kuin yksi kokonainen vuosi.

Nyt videolla nähdään hulvaton tilanne, jossa miehen isä ei muista omaa ikäänsä. Vanhemmiten oman tarkan iän unohtaminen hetkellisesti on täysin normaalia, mutta tällä kerralla vanhus todella luuli olevansa lähes 20 vuotta nuorempi kuin mitä hän oikeasti oli.

Videolla mies kysyy vanhalta isältään, että minkä ikäinen hän on. Tähän isä vastaa olevansa 79-vuotias. Mies kuitenkin kertoo, että isä on väärässä. Mies nostaa ikäänsä naureskellen kymmenen vuotta, mutta hän on edelleen väärässä. Lopulta kun hänen arvauksensa osuu oikeaan ja hän kuulee olevansa 98-vuotias hän järkyttyy melkoisesti.