Poliisin ratsiassa 10 miljoonan jättisaalis – miljoona tappavaa annosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmassa on yksi asia, joka yhdistää Michael Jacksonia, Princeä, Tom Pettyä ja monia kuolleita suomalaisia narkomaaneja. Se on voimakas lääke fentanyyli, josta on muodostunut viime vuosina todellinen vitsaus. Nyt New Yorkissa viranomaiset ovat tehneet jättimäisen takavarikon.

Bronxin alueella tehdyissä tutkimuksissa huumeviranomaiset löysivät tuoreeseen kalaan piilotettuna peräti neljä kiloa fentanyyliä. Ratsia tehtiin poliisin seurattua huumekaupasta epäiltyä miestä. Saaliin arvo olisi ollut katukaupassa yli 10 miljoonaa dollaria. Fentanyyli on 50 kertaa voimakkaampaa kuin heroiini.

Kalalähetykseen oli piilotettu neljä kilon painoista pakettia voimakasta lääkettä. Yhteensä saaliista olisi voitu tehdä yli miljoona tappavaa annosta huumaavaa lääkettä, Splash News uutisoi. Suosiotaan viime aikoina nostanutta fentanyyliä sekoitetaan nykyisin esimerkiksi heroiinin, kokaiiniin ja synteettisiin huumeisiin.

Splash
Splash
Splash