Harjoittelu tekee mestarin – upea temppukooste hurjimmista

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset kykenevät ahkeralla harjoittelulla, tahdonvoimalla ja sitkeydellä lähes mahdottomalta vaikuttaviin tekoihin. Tästä esimerkkinä toimivat lukuisat Youtube-videot, joissa esitellään näyttäviä stuntteja ja urheilutemppuja.

Vuoden 2017 lopussa esittelimme kuluneen vuoden upeimmat temput, joihin ihmiset ovat pystyneet. Nyt People Are Awesome -kanava esittelee vaikuttavimmet YouTube-videot, jotka verkkoon on julkaistu jo pelkästään 2018 vuoden tammikuun aikana.

15 minuuttia kestävällä videolla esitellään toinen toistaan näyttävämpiä urheilu-, liikunta- ja stunttisuorituksia. Videon aikana nähdään todella paljon harjoittelua, tasapainoa ja tarkkuutta vaativia temppuja, joiden hallitsemiseen ihmiset ovat käyttäneet varmasti tuhansia harjoittelutunteja.