Scott Disick ei tiennyt Kim Kardashianin vauvasta – huvittava tilanne videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian ja Kanye West saivat perheeseensä kolmannen lapsen, kun julkkisparin Chicagoksi nimetty tytär syntyi sijaissynnyttäjän toimesta. Kim Kardashian olisi voinut joutua hengenvaaraan synnyttäessään kolmannen lapsen itse, joten he käyttivät sijaista.

Nyt Kardashianit-ohjelman uudessa jaksossa päästiin näkemään parin kuukauden takaisin tapahtumia, joissa Kim Kardashian valmisteli tulevalle vauvallensa huonetta. Paikalla oli myös Kourtneyn entinen poikaystävä Scott Disick, joka ei ollut edes tietoinen siitä, että Kim on saamassa lapsen.

E! Entertainment -kanavan julkaisemalla videolla nähdään miten hämmentynyt Scott Disick on kuullessaan, että Kim valmistelee uutta huonetta vauvalle. Mies ei ole kuullut keneltäkään perheen vauvauutisista eikä ole seurannut viihdeuutisia, minkä vuoksi hän on ollut täysin pimennossa siitä, että Kim ja Kanye päättivät hankkia kolmannen lapsen sijaissynnyttäjän avulla.