Katy Perry ja Orlando Bloom palasivat yhteen!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom löysivät kaksi vuotta sitten rakkauden toisistaan. Suhde kesti noin vuoden, kunnes he tajusivat haluavansa eri asioita elämässä. Orlando ei ollut enää valmis perheenlisäykseen toisin kuin Katy. Nyt pariskunta on kuitenkin päättänyt yrittää vielä uudelleen.

Katy Perry ja Orlando Bloom on heidän eronsa aikanakin nähty toisinaan pussailemassa toisiaan, mutta Perryn mukaan kyse ei ole ollut mistään vakavammasta. Nyt pariskunta on kuitenkin lähipiirin mukaan palannut yhteen. Bloom ja Perry olivat Malediiveilla romanttisella lomalla, minkä jälkeen he alkoivat uudelleen seurustelemaan.

The Sun -sivuston mukaan Katy Perry haluaa saada tällä kerralla suhteen toimimaan. Hän yritti päästä eron aikana Orlando Bloomista yli, mutta ei kuitenkaan pystynyt siihen, koska välitti edelleen miehestä niin paljon. Tähtipariskunta aikoo pitää suhteensa vielä toistaiseksi mahdollisimman yksityisenä.