Kim Kardashian paljasti vyötärönsä ympärysmitan – teki oman ennätyksensä

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kolmen lapsen äiti Kim Kardashian on tunnettu hänen kurvikkaasta tiimalasivartalostaan. Toisen raskautensa jälkeen nainen on nähnyt paljon vaivaa sen eteen, että hän on saanut hoikan keskivartalonsa takaisin.

37-vuotias Kim Kardashian aloitti hänen ystävänsä Chrissy Teigenin kanssa oman kirjakerhon. Kirjakerhoon on osallistunut Daily Mail -sivuston mukaan myös Kimin kampaaja ja ystävä Jen Atkin ja isosisko Kourtney, jolla oli kuitenkin vaikeuksia pitää puheenaihe pelkästään kirjoissa. Kourtneyn huomion vei pikkusiskon hoikistunut vyötärö, joka on nyt pienempi kuin koskaan aikaisemmin.

Naisten ihmeteltyä Kim Kardashianin hoikkaa olemusta hän paljasti, että hänen vyötärönsä ympärysmitta on tällä hetkellä vain noin 60 senttimetriä, mikä on hänellekin oma henkilökohtainen ennätys. Kourtneyn mukaan pikkuruisen vyötärön vuoksi naisen kurvikkuus on jo lähes naurettava kun Kimin vyötärön ja lantion suhde hipoo nyt yliluonnollisuuden rajoja.