Kylie ja Kendall Jennerin seksikäs serkku tekee nyt malliuraa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien klaanin isoäiti ja manageri Kris Jenner on tehnyt kaikkensa lastensa tulevaisuuden eteen. Nyt hänen siskontyttönsä on singahtanut julkisuuteen ilman vaikutusvaltaisen Kris Jennerin apua. Natalie Zettel haluaa mukaan muotibisnekseen.

Kris Jennerin siskon Karen Houghtonin tytär julkaisee ahkerasti kuvia sosiaaliseen mediaan. Natalie Zettel on pyrkinyt pitämään salassa sukulaisuussuhteensa kuuluisaan realityperheeseen. Useissa valokuvissa esiintyy myös Kardashianien isoäiti ja Kris Jennerin äiti MJ, eli Mary Jo Houghton.

Kukaan Kardashianin perheestä ei seuraa Natalieta sosiaalisessa mediassa, eivätkä serkukset ole ilmeisesti kovinkaan läheisissä väleissä. Natalie on kuitenkin poseerannut Kendall & Kylie -vaatemallistoa esitellen, RadarOnline kertoo.

#godislove ❤️🙏🏼

A post shared by @ nataliezettel on

🐪🐆🐪 @thelumishop ❤️🌼

A post shared by @ nataliezettel on

A post shared by @nataliezettel on