Kanye West palasi Instagramiin – sitten alkoi kuvien tulva!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri ja perheenisä Kanye West on tunnettu melko eriskummallisesta tavasta käyttää sosiaalista mediaa. Toisinaan mies antaa palaa oikein kunnolla ja twiittaa sydämensä kyllyydestä kaikki syvimmätkin tuntemuksensa, mutta toisinaan hän on kuukausia käyttämättä mitään sovellusta.

Aiemmin Kanye West poistui sosiaalisen median palveluista ja kertoi syyksi sen, että hän haluaa keskittyä vain olennaiseen. Nyt 40-vuotias mies palasi ystävänpäivänä Instagramiin ja aloitti oman kanavansa puhtaalta pöydältä julkaisemalla lähinnä muiden ihmisten kuvia.

Rakkauden päivää muistaakseen mies päätti julkaista monista tunnetuista pariskunnista otettuja yhteiskuvia. Lopulta räppäri päätyi viettämään lähes seitsemän tuntia Instagramissa ja julkaisi tuona aikana 55 kuvaa, joista yhtä lukuun ottamatta jokainen kuva oli julkkispareista.

Instagram
Instagram
Instagram