Kanye West katosi jälleen Instagramista – pari päivää paluun jälkeen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva räppäri on jälleen aiheuttanut hämmennystä some-käytöksellään. Nyt tähti on kadonnut kuvapalvelu Instagramista yhtä nopeasti kuin hän palasikin sinne.

Kanye West palasi yllättäen tällä viikolla Instagramiin pitkän tauon jälkeen tähden tilin täytyttyä tunnetuista pariskunnista. Joukossa oli myös kuva tähdestä itsestään vaimonsa Kim Kardashianin kanssa. Kanyen kanssa riidoissa oleva Jay Z ja Beyonce sen sijaan puuttui pariskuntien joukosta.

Kyseessä oli kuitenkin ilmeisesti vain ystävänpäiväksi järjestetty tempaus. Räppäri on nimittäin jälleen poistanut Instagram-tilinsä käytöstä.

Kanye West jätti sosiaalisen median toukokuussa 2017. Hän ja Kim Kardashian saivat taannoin Chicago-nimisen kolmannen lapsensa. Tähden odotetaan myös julkaisevan uutta musiikkia tämän vuoden puolella.