Mies ratkaisi Rubikin kuution syväkyykyssä – tätä ei moni tee perässä

Fitness Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vaikka Rubikin kuutio ratkeaa pelin harrastajilta jopa muutamissa sekunneissa, kestää sen selvittäminen useammilta vähintäänkin useita minuutteja. Osa ei kykene edes selvittämään klassista peliä ennen kärsivällisyyden loppumista vaikka heillä olisi kaikki aika käytettävinään.

Nyt YouTube-videolla nähdään miten eräs nuori mies selvittää Rubikin kuution alle minuutin aikana samalla kun hän treenaa. Mies laskeutuu levytanko käsissään syväkyykkyyn, minkä jälkeen videota kuvaava ystävä ojentaa hänelle Rubikin kuution käsiin.

Mies alkaa heti selvittämään peliä saadessaan kuution käsiinsä. Tehtävä näyttää jopa helpolta kun taituri saa kuution seinämät valmiiksi. Lopulta kun hän nousee ylös hän kuitenkin hengähtää raskaasti ja antaa ymmärtää, että syväkyykyssä paino sylissä oleskelu oli alkanut polttelemaan hänen jalkojensa lihaksia.