Nainen varoittaa: ”Älkää ostako Kylie Jennerin huulimeikkiväärennöksiä!”

Lifestyle Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja tuore perheenäiti Kylie Jenner on onnistunut tekemään Kylie Cosmetics -yrityksestään oikean menestystarinan. Jennerin lippulaivatuotteena toimivat Lip Kit -huulimeikkipakkaukset ovat olleet niin suosittuja, että niistä on alettu tekemään myös kopioita.

Bronagh McLaughlin -niminen nainen sai kokea kantapään kautta, että meikkikopiot eivät ole sama asia kuin aito tuote. Nainen joutui sairaalaan käytettyään huulimeikkiväärennöstä saatuaan todella rajun allergisen reaktion tuotteesta.

Bronagh McLaughlin julkaisi hänen Facebook-sivuillaan julkisesti hänen kokemuksensa varoituksena muille. Nainen oli ostanut nestemäisen huulipunan verkosta ja saanut nopeasti huomata, että siinä olevat ainesosat eivät sovi huulille. Punassa oli ollut erilaisia myrkkyjä, vahvoja kemikaaleja ja liimaa, minkä vuoksi hänen huulensa turposivat ja kurkku oli paisumassa kiinni juuri kun hän pääsi sairaalaan.

***Warning Please share***Please be aware of fake Kylie Jenner Lip Kits off the internet and Buy and Sell websites….

Publié par Bronagh McLaughlin sur samedi 10 février 2018