Miss Universum Olivia Culpo seksikkäänä – estoton asu ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi kruunattiin vuonna 2012 Miss USA Olivia Culpo, joka katosi otsikoista pian kruunaamisensa jälkeen. Viime aikoina hän on kuitenkin tehnyt näyttävää paluuta parrasvaloihin.

25-vuotias Olivia Culpo nähtiin nyt New Yorkissa Sports Illustrated -lehden järjestämässä tapahtumassa. Tapahtumassa julkaistiin lehden todella odotettu uimapukunumero vuodelle 2018, mikä sai monet upeat mallikaunottaret saapumaan paikalle näyttävissä asuissa.

Olivia Culpo varasti kuvaajien huomion heti kun hän asteli autoltaan kuvausseinän eteen. Naisella oli yllään valkoinen upea luomus, jonka lyhyt helma esitteli kaunottaren solakat sääret. Seksikkäässä mekossa oli myös avonainen selkä ja leikkisä röyhelö, joka kiersi mekon etuosasta selkään saakka.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News