Ostoskeskuksessa 30 metriä korkea liukumäki – uskaltaisitko laskea?

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Floridan Miamissa sijaitsevaan Aventura Mall -ostoskeskukseen avattu liukumäki on vertaansa vailla. Lähes 30 metriä korkean rakennelman on suunnitellut belgialainen taiteilija Carsten Höller.

Rakennelmassa on kaksi liukumäkeä, mikä mahdollistaa kisailun kaverin kanssa siitä kuka on alhaalla ensimmäisenä. Kierreliukumäkeä laskiessa saavutetaan jopa 24 kilometrin tuntivauhti.

Mashable-sivuston mukaan suunnittelija Höller on kuvaillut rakennelman edustavan sekä iloa että hulluutta. Miehen hurjia ja näyttäviä liukumäkiä on nähty myös Lontoon Hayward-galleriassa ja New Yorkin New Museum -museossa.

 

Celebrities, socialites and art aficionados recently joined us to celebrate Aventura Slide Tower, our monumental new piece by Carsten Höller. The artist and his long-time friend, actress Chloe Sevigny, raced down the slide while guests enjoyed fantastic entertainment and delicious bites from Aventura Mall restaurants. Also on hand were Karolina Kurkova, Simon Haas and Harmony Korine. Check out the shots by WORLD RED EYE. http://bit.ly/2BZfIad

Publié par Aventura Mall sur mardi 13 février 2018