Seksikäs Ashley Graham satiiniasussa – kuin vaaleanpunainen unelma

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pluskokoinen supermalli Ashley Graham on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskentelee nykyään mallina tauotta. Muotialalla suosiotaan räjähdysmäisesti viime vuosien aikana kasvattanut kaunotar on suunnitellut myös omia alusvaatteita ja uimapukuja.

30-vuotias kaunotar nähtiin nyt New Yorkissa Sports Illustrated -lehden järjestämässä tapahtumassa. Tapahtumassa julkaistiin lehden tämän vuoden uimapukunumero, mikä sai monet upeat mallikaunottaret saapumaan paikalle näyttävissä asuissa. Ashley Graham osasi ottaa oman tilansa ja oli yksi illan upeimmista näyistä punaisella matolla.

Ashley Grahamin yllä nähtiin romanttinen vaaleanroosa asu, joka koostui lateksisesta poolokauluksisesta topista ja satiinisesta takista, joka oli kietaistu kiinni rennosti. Pitkä takki muodosti etuosaan korkean halkion, joka paljasti viettelevästi paljasta pintaa.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News