Unelmien työpaikka: Bahaman luksushotelli etsii flamingojen hoitajaa

Lifestyle Lux Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bahamasaaret ovat kuvankaunis lomakohde, joka houkuttelee vuosittain myös monia julkkiksia paikalle nauttimaan rennosta rantalomasta. Bahama tunnetaan paratiisimaisista hiekkarannoista, monipuolisista harrastusmahdollisuuksista ja vehreistä metsistä. Bahamalle on noussut myös uusi luksushotelli Baha Mar.

Baha Marin luksushotellin rakentamiseen käytettiin Daily Mail -sivuston mukaan 3,5 miljardia dollaria. Nyt hotelli aikoo panostaa myös ympäristöönsä ja ihastuttaa lomailijoita kauniilla flamingoilla, joita hotelli tuo kohteeseen asumaan. Uusien lintujen myötä hotellissa aukesi myös uusi työpaikka.

Baha Mar etsii nyt keväällä saapuville flamingoille hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Flamingojen hoitajalla tulee olla eläintieteen tutkinto tai muu eläinten hoitamiseen valmistanut koulutus. Hoitajan tulee kouluttaa flamingoja, syöttää niitä ja avustaa niitä myös synnytyksissä.

Tranquility, serenity and unsurpassed beauty. 📷: @bridget

A post shared by Baha Mar Resorts 🌴☀️ (@bahamarresorts) on

Today's agenda: lounging by the pool. 📷:@_bahamasgirl_

A post shared by Baha Mar Resorts 🌴☀️ (@bahamarresorts) on

Recharge your senses with a sun-soaked massage at ESPA Baha Mar.

A post shared by Baha Mar Resorts 🌴☀️ (@bahamarresorts) on