Näin leikkaat hiuksesi eron jälkeen – tietenkin itse

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parisuhteen päättyminen on yleensä suhteen kummallekin osapuolelle vaikeaa aikaa. Tällöin moni haluaa päivittää ulkonäköään, panostaa terveyteensä ja aloittaa uusia harrastuksia. Nyt videolla nähdään miten eräs nainen päätti leikata hiuksensa.

Hauskoja parodioita ja sketsivideoita julkaiseva CollegeHumor-kanava julkaisi nyt surkuhupaisan YouTube-videon, jossa nähdään miten eronnut nainen päättää kuvata verkkoon tutoriaalin. Tutoriaalissa nainen opettaa katsojille miten seksikkäät etuhiukset voidaan helposti leikata kotona itse.

Nainen yrittää ottaa kauniiden julkkisten hiustyyleistä mallia leikatessaan omia hiuksiaan, mutta lopputulos menee koko ajan yhä enemmän ja enemmän pieleen. Nainen halusi muuttaa hiuksiaan näyttääkseen entiselle kumppanilleen mistä hän on jäänyt paitsi. Lopputuloksesta tuli kuitenkin melko traaginen.