Perheenäiti järkyttyi valokuvastaan – muutti vartalonsa 12 viikossa

Fitness Lifestyle Ohhoh! Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Skei Hanlon -niminen perheenäiti oli joutunut selkärankaleikkaukseen, jonka jälkeen hän ei saanut harrastaa pitkään aikaan liikuntaa. Liikunnan sijaan Hanlon päätyi napostelemaan entistä ahkerammin valmistaessaan lapsilleen ja miehelleen ruokaa.

Nähdessään eräänä päivänä oman kuvansa Skei kuitenkin järkyttyi ja päätti muuttaa elämäntapansa kerralla. Hanlon näki itsestään valokuvan, joka oli otettu hänen 40-vuotissyntymäpäivillään. Hanlon oli ollut järkyttynyt näkemästään, minkä vuoksi hän päätti heti alkaa tekemään asialle jotakin. Heti kun hän sai lääkäriltä luvan alkaa harrastamaan liikuntaa, hän asetti itselleen tavoitteet seuraavalle 12 viikolle.

Nainen oli päättänyt liikunnan ja ruokavalion avulla muuttaa vartalonsa täysin uuteen uskoon seuraavan kolmen kuukauden aikana, ja sen hän myös teki. Hanlon treenasi monipuolisesti 10 kertaa viikossa ja söi useammin terveellisempiä aterioita.

Suunnitelmansa avulla perheenäiti pudotti joka viikko noin kilon painostaan. 12 viikon päätteeksi nainen oli onnistunut pudottamaan Daily Mail -sivuston mukaan yhteensä 15 kiloa rasvaa, minkä lisäksi hän sai reilun annoksen lihasta tilalle.