Alessandra Ambrosio bikineissä – upeassa rantakunnossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ympäri maailmaa. Mallintöitä takuulla vielä riittää, mutta viime viikot Alessandra on viihtynyt pitkällä rantalomalla.

Parhaillaan Alessandra lomailee Meksikon Tulumissa yhdessä ystäviensä kanssa, ja eilen hänet ikuistettiin nauttimassa aurinkoisesta lomapäivästä bikineissä.

36-vuotias Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.

Splash
Splash
Splash
Splash