Nuori suklaaleipuri saa veden kielelle – näitä herkkuja ei voi vastustaa

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suklaisiin leivonnaisiin erikoistunut leipuri Amaury Guichon on ihastuttanut upeilla jälkiruoillaan ympäri maailmaa. Guichon on vasta parikymppinen, mutta hän on nuoresta iästään huolimatta jo nyt ehtinyt mullistamaan suklaaleivonnaiset ja sen miten suklaata käsitellään.

Amaury Guichonin yksityiskohtaiset ja teknisesti hyvin vaikeat suklaaluomukset ovat Thrillist-sivuston mukaan tehneet vaikutuksen keittiömestareihin ympäri Eurooppaa. Mies on onnistunut saamaan upeilla videoillaan ja kuvillaan ihmisille veden kielelle myös sosiaalisen median avulla.

Suklaaleipuri julkaisee herkullisen näköisiä kuvia ja videoita hänen omalle Instagram-kanavalleen, jossa hänellä on jo yli 600.000 seuraajaa. Videoilla mies esittelee vaikuttavia pursotus- ja kuorrutustekniikoita ja leikkaa herkullisen näköisiä suklaaleivoksia keskeltä kahtia.

Pastry Chef Amaury Guichon

Try not to drool when you see these chocolate masterpieces.

Publié par Thrillist sur samedi 3 février 2018

The best way to be on time… 🕰 #amauryguichon #caramel

A post shared by Amaury Guichon (@amauryguichon) on