Peli-illan hurja käänne – käärme luikerteli salaa taloon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Käärmeet löytävät tiensä mitä yllättävimpiin paikkoihin etsiessään kuumalla ilmalla suojaa viileistä paikoista tai liian kylmillä säillä lämpimistä. Tällä kerralla eräs käärme oli päättänyt tulla keskeyttämään kaverusten peli-illan vierailullaan.

Australian Noosassa asuvat kaverukset kokivat melkoisen yllätyksen kesken Monopolyn pelaamisen. Käärme oli jotenkin onnistunut luikertelemaan kadulta sisälle taloon täysin kenenkään huomaamatta. Vasta kun yksi pelaajista oli noussut ja mennyt keittiöön hakemaan itselleen juomaa, hän oli huomannut, että lattialla oli käärme.

Tom-niminen rohkelikko otti itsevarmoin ottein käärmeestä kiinni ja alkoi vetämään sitä ulos talosta. Käärme oli aluksi ollut hieman vastahakoinen asunnosta poistumisen suhteen, mutta lopulta kaverukset olivat kuitenkin onnistuneet kuljettamaan käärmeen ulos talosta.