Tee 100 kyykkyä päivässä – näin se muokkaa vartaloasi

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa kiertää usein erilaisia terveyteen, ruokavalioon ja treenaamiseen liittyviä haasteita. Useimmissa henkilöitä kehotetaan tekemään jokin tietty määrä esimerkiksi kyykkyjä, punnerruksia tai vatsalihasliikkeitä päivittäin vaikkapa kuukauden ajan.

Haasteiden mainoksissa nähdään usen ennen ja jälkeen -kuvat ihmisistä, jotka ovat jo alun perinkin melko hyvässä kunnossa. Nyt kolme henkilöä halusi kokeilla miten kuntoiluhaaste vaikuttaisi heihin ilman erityistä ruokavaliota tai muuta muutosta arjessa.

Videolla nähdään miten sata kyykkyä päivässä vaikuttaa kahteen naiseen ja yhteen mieheen, jotka sitoutuvat haasteeseen kuukauden ajaksi. 30 päivän jälkeen miehen ja naisten vartaloissa on nähtävissä selkeitä muutoksia, joiden perusteella voidaan sanoa, että sosiaalisessa mediassa kiertävät haasteet voivat olla monille hyödyllisiä.