Tyttö teki tanssiaismekkonsa itse – aloitti vasta edellisenä päivänä

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

17-vuotias Kaliforniassa asuva Shami Oshun päätti tehdä hänen koulunsa tanssiaisiin itse hänen oman pukunsa. Puvun tekemisen lisäksi hän päätti aloittaa puvun valmistamisen vasta edellisenä päivänä ja julkaista työvaiheistaan kuvia puvun valmistumisprosessin aikana hänen Twitter-kanavalleen.

Oshun kertoi BuzzFeed-sivustolle jättäneensä puvun tekemisen niin viime hetkille sen vuoksi, että hän pohti loppuun saakka aikooko hän edes osallistua koko tanssiaisiin. Tanssiaisia edeltävänä päivänä Oshun päätti ostaa 15 dollarilla violettia tylliä ja alkaa valmistamaan mekkoa juhliin.

Shami Oshun ei vielä aloittaessaan edes tiennyt millaisen mekon hän on valmistamassa. Nainen pelkäsi, että puku ei tule valmiiksi, mutta lopulta puvusta tuli kuitenkin todellinen menestys. Oshun kiinnitti tylliä valmiin kotelomekon päälle ja hänen kekseliäisyytensä on saanut kaikki hurraamaan sosiaalisessa mediassa hänen luomukselleen.