Mitä ihmettä? Kala hyppäsi akvaariosta suoraan ostoskärryyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kiinassa Xiamenissa sijaitsee ruokakauppa, jossa osa kaloista, ravuista ja ankeriaista pidetään elävinä akvaarioissa kaupan sisällä. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa kala päätti hypätä akvaariosta suoraan miehen ostoskärryn sisälle.

Kuvaaja oli nähnyt miten mies oli alkanut pyydystämään altaasta kalaa pienen haavin avulla. Muutaman yrityksen jälkeen kala kuitenkin yllätti pyydystäjän ja hyppäsi vauhdikkaasti akvaariosta pois. Hypyn seurauksena kala päätyi suoraan perheen ostoskärryyn.

Kärryssä istunut pikkupoikakin sai olla ihmeissään kun elävä kala yllättäin hyppäsi suoraan perheen ostoskärryihin. Kuvaajan mukaan haavia käyttänyt mieskin oli ilmeisesti yllättynyt kalan vaikuttavasta hypystä, minkä vuoksi se oli ottanut kalan kärrystä ja palauttanut sen kuitenkin takaisin akvaarioon.