Silitysraudasta on moneksi – tässä hauskat arjen vinkit

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Silitysrauta on monen perheen suosikkikodinkone, koska sen avulla saa hieman vanhemmatkin vaatteet näyttämään siistimmiltä pienen uurastamisen jälkeen. Silitysrauta soveltuu myös moneen muuhun tehtävään, ja esittelemme niistä parhaimmat.

Silitysraudalla voi muun muassa lämmittää paahtoleipiä tai pekonia, kunhan ruoka-aineet panee folion väliin kuumentamisen ajaksi. Alustana kannattaa olla puinen leikkuullauta. Toimiipa rauta väärinpäin myös paistoalustana, jos päälle panee paistinpannun esimerkiksi kananmunan kypsentämistä varten.

Ruoanlaitto ei kuitenkaan ole järkevää silitysraudan avulla, koska se on todella hidasta. Sen sijaan raudan avulla voi näppärästi sulkea avattuja pusseja, kun suuaukon kuumetaa folion alla. Myös tarralaput irtoavat helposti kuumentamalla tarraa paperin läpi.

Silitysdaudan avulla voi laminoida paperia muovikalvon sisälle tai sulattaa pullon reunat pyöreämmäksi esimerkiksi kynätelinettä varten. Silitysraudan avulla voi poistaa steariinia kuumentamalla kynttilästä roiskahtaneita pisaroita talouspaperin läpi.

Episode 8: Iron Life Hacks

9 Different Uses For An Iron

Publié par Brainy Crafts sur mercredi 10 Janvier 2018