Danielle Mason leikkeli itseään 13 000 eurolla – tässä rintava tulos!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uransa kolmossivun tyttönä aloittanut brittiläinen Danielle Mason on julkisuuteen astumisensa jälkeen esiintynyt useiden viihdelehtien kuvissa muhkeine kurveineen. Glamour-malli debytoi taannoin myös näyttelijättärenä, sillä häntä on nähty elokuvissa ja televisiosarjoissa.

Danielle Masonin kerrotaan käyttäneen kauneusleikkauksiin huimaavat yli 13.000 euroa, jolla hän on parannellut vartaloaan. Nyt hänet nähdään poseeraamassa kurveineen niukassa asussa Lontoossa järjestetyssä The Fashion Collectiven tilaisuudessa.

Danielle Mason on nähty esimerkiksi My Big Fat Gypsy Wedding -realitysarjassa. Televisio-ohjelma seuraa naisen ja hänen miehensä, sekä pariskunnan pojan Rudyn elämää. Neitokainen on nähty I Want Candy ja Stagknight -elokuvissa. Hän on myös esiintynyt BBC:n tuottamassa dokumentissa, joka seurasi hänen ja näyttelijätärsisko Jessie Wallacen elämää.

Splash
Splash
Splash
Splash