Katherine Heigl julkaisi rohkaisevan kuvan – näin pääsi huippukuntoon

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallien, näyttelijöiden ja poptähtien on huomattu palautuvan raskauden tuomista muutoksista ennätysvauhtia. Upeiden ennen ja jälkeen -kuvien myötä moni tuore äiti kokee kuitenkin paljon paineita oman vartalonsa ja ulkonäkönsä suhteen juuri näiden uskomattomien esimerkkien vuoksi.

39-vuotias Heigl sai Joshua-pojan 14 kuukautta sitten. Joshua-vauvan lisäksi perheessä on myös jo entuudestaan kaksi tytärtä, Nancy ja Adalaide. Nyt näyttelijätär Katherine Heigl on julkaissut oman matkansa ja kehityksen raskauden jälkeen tähän päivään saakka.

Katherine Heigl julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kolme kuvaa, joissa nähdään miten nainen on päässyt raskautta edeltäviin mittoihinsa takaisin Joshuan syntymän jälkeen. Heiglin mukaan kehitys oli hidasta, minkä vuoksi ensimmäisen ja toisen kuvan välillä onkin noin vuosi aikaa.

Nainen päätti tehdä parin viime kuukauden aikana loppurutistuksen ja alkaa kunnolla treenaamaan vatsalihaksiaan. Heigl kertoi, että hänen inspiraationaan toimivat lähestyvä rantaloma, tuleva rooli uudessa elokuvassa ja kunto-ohjaaja Kayla Itsinesin tekemä Bikini Body Guide -ohjelma.

It’s been almost 14 months since Joshua Jr was born and it has taken me about that long to really get back in shape. The first pic was taken one month after he was born. The second pic was taken almost a full year later and the last pic was taken this weekend. I wish I had a few from in between the first and second so you could really see how slow my progress was but alas…I was busy covering it all up those months, not posing in my unders! Anyway, I have a beach vacation coming up, a new job I start filming in April and my deep desire to feel fit, strong and sexy propelling me forward the last two months to finally loose the last of my baby weight and do a deep dive search for the ab muscles I knew were buried under that belly somewhere! I was wholly and totally inspired by Miss @rachparcell and the before and after pics she shared after taking the #bbg challenge. I had never heard of it but she looked so damn great (she had her baby just a few months before me) that I had to check it out. I found a fantastic app called #sweat that features several different #bbg programs you can choose from and makes it incredibly easy to do anywhere, which for me means in my bedroom at home! I won’t lie, the workouts are real ass kickers but the progress I’ve made in only 5 short weeks has kept me motivated and inspired to keep going! I am so grateful I’ve had a full year to find those ab muscles and get my butt back up where it belongs and wasn’t forced by work to snap back into shape but it is time to make the strength, fitness and overall health of my body a priority and I am so grateful that @rachparcell shared her story and got this mama motivated!

A post shared by Katherine Heigl (@katherineheigl) on