Bikinipeppu hiekassa – Alessandra vauhdissa niukoissa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ympäri maailmaa. Mallintöitä takuulla vielä riittää, mutta viime viikot Alessandra on viihtynyt pitkällä rantalomalla.

Nyt Alessandra Anbrosio on kuvattu nauttimassa lomastaan vauhdikkaissa merkeissä Meksikon Tulumissa sijaitsevalla rannalla. Ystäviensä kanssa hauskaa pitänyt supermalli pyllähti välillä hiekkaan ja joutui kirmaamaan veteen puhdistamaan pakaransa hiekasta.

36-vuotias Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.

Splash
Splash
Splash
Splash