John Legendin supermallivaimo uhkeana shoppailemassa – nyt riittää kurveja!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Chrissy Teigen ja hänen muusikkomiehensä John Legend haaveilivat pitkään toisesta lapsesta Luna-tyttären synnyttyä. Marraskuussa Teigen ilmoitti onnellisena kaikille, että hän on jälleen raskaana ja he odottavat Luna-tyttärelle parhaillaan pikkuveljeä.

Eilen Chrissy Teigen kuvattiin shoppailemassa New Yorkissa, jossa hän oli pukeutunut melko paljastavaan mekkoon.

32-vuotias Chrissy Teigen ja John Legend olivat upean näköinen pariskunta punaisella matolla. Teigen oli pukeutunut upeaan hopeiseen iltapukuun, joka sädehti kauniisti salamavalojen räpsyessä. Pariskunta juhli tänä vuonna Grammy-gaalassa melko rauhallisesti ja lähti kotiin nukkumaan heti gaalan jälkeen.

Splash
Splash
Splash
Splash