Fergien kansallislauluesitys tyrmistytti: ”Minä yritin parhaani”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatar Fergie vietti hiljaiseloa julkisuudesta hänen poikansa Axl Jack Duhamelin syntymän jälkeen. Naisen erottua hänen kahdeksan vuotta kestäneestä avioliitosta näyttelijä Josh Duhamelin kanssa hän päätti kuitenkin palata esiintymislavoille.

42-vuotias Fergie lauloi NBA-pelissä Yhdysvaltojen kansallislaulun, joka aiheutti melko paljon hämmennystä yleisössä. Fergie halusi laulaa kansallislaulun omalla sovituksellaan, joka ei kuitenkaan tuntunut olevan katsojien mieleen.

Verkossa on nähty monia esimerkkejä pilalle menneistä esityksistä, kun artistit ovat ottaneet kansallislaulun suhteen taiteellisia vapauksia. Valitettavasti Fergien esitys tulee monien mielestä päätymään näiden epäonnistuneiden esitysten joukkoon.

Fergie kommentoi esitystään TMZ-sivustolle ja kertoi olevansa hyvin pahoillaan siitä, että hänen versionsa ei ihmisten mielestä toiminut. Nainen oli kuitenkin halunnut ottaa esityksen suhteen riskin ja vakuutti, että hän yritti tehdä laulusuorituksensa suhteen parhaansa.