Kaupasta ostettu kylpypommi värjäsi naisen siniseksi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Twitter-käyttäjä Rebekah Butler on julkaissut kuvan, jossa hän esittelee siniksesi värjäytynyttä ihoaan. Nainen kertoo olleensa kylpypommin värjäämässä kylvyssä viisi minuuttia, eikä sininen väriaine irronnut hänen ihostaan sen jälkeen. Nettikansa on vitsaillut tapauksella armottomasti.

Kroger-kauppaketjusta Galaxy bath bomb -nimisen kylpypommin ostanut Rebekah Butler on varoittanut muita ihmisiä hankkimasta sinisellä väriaineella terästettyä kylpyainetta koteihinsa. Nainen näytti smurffilta viisi minuuttia kestäneen kylpemisen jälkeen. Väriaine ei lähtenyt edes saippualla, joten hän joutuu kulkemaan sinisävyisellä iholla varustettuna, kunnes väri haalenee itsestään.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun kylpypommi värjää ihon. Kerroimme aiemmin naisesta, jonka iho muuttui pinkiksi kylpyaineen vaikuttamisen jälkeen. Kylpypommit ovat ammeessa olevan veden sekaan upotettavia pesuaine- ja tuoksukapseleita, jotka sihisevät veteen liuetessaan.