Vuohi pakotettiin ottamaan kokaiinia ja viskiä – nettiraivo repesi videosta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Meksikolaissyntyinen Sergio Palomares-Guzman on pidätetty eläinrääkkäyksestä Yhdysvaltojen Georgian osavaltiossa. 28-vuotias hevostilallinen mies oli pakottanut kotieläimenään olleen vuohen haistelemaan kokaiinia ja juomaan viskiä.

Nettiin on julkaistu video, jolla nähdään miesten suorittama eläinrääkkäys vuohelle. Pelo fino -nimisen vuohen sierainten alle pannaan kokaiinia ja sen suuhun kaadetaan viskiä suoraan pullosta. Miehet kehuvat vuohta urheaksi taistelijaksi videolla naureskellen. Poliisit pidättivät Palomares-Guzmanin videon nähtyään.

Palomares-Guzman on toimitettu Gwinnettin lääninvankilaan 11.200 dollarin takuusummaa vastaan. Pidätyksen yhteydessä selvisi, että miehellä ei ole voimassa olevaa oleskelulupaa Yhdysvalloissa. Vuohi on toimitettu eläinsuojaan, jossa sille suoritettiin eläinlääkärin tarkastus. Pelo finon on kerrottu olevan terve ja se odottaa sijoitusta uudelle maatilalle, The Smoking Gun uutisoi.