George Harrisonin vuoden 1984 luksusmersu myynnissä – mukana upea suomalainen yksityiskohta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähtien entiset autot ovat pitäneet yleensä hyvin hintansa, sillä niistä on usein maksettu jopa enemmän kuin saman merkin uusista autoista. Nyt myyntiin on tullut The Beatles -yhtyeen edesmenneelle tähdelle, George Harrisonille, kuulunut Mercedes-Benz 500 SEL AMG vuosimallia 1984.

Staran toimittaja tunnisti autovanhuksen kuvista erään suomalaisittain mielenkiintoisen yksityiskohdan, sillä autossa on jälkiasennettuna Nokian legendaarinen GSM-autopuhelin Nokia 6050. Malli on sama, jolla Harri Holkeri soitti vuonna 1991 maailman ensimmäisen GMS-verkon avauspuhelun. Ilmeisesti Harrison asennutti autoonsa GSM-puhelimen pian sen jälkeen.

Auton hinnan arvioidaan nousevan peräti noin 50.000 euroon. Huutokauppa järjestetään 24. maaliskuuta. Harrison osti auton vuonna 1984 noin 100.000 nykyeurolla ja myi sen vasta vuonna 2000. Autoon lisättiin AMG-varustelun lisäksi jo tuolloin lähes kaikki saatavilla olevat mukavuudet.

Splash
Splash
Splash