Maailman suurin Happy Hour maaliskuussa Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen alkoholilakia uudistettiin äskettäin siten, että muutos vapautti ravintoloiden toimintaa merkittävästi. Uusi laki astuu kokonaisuudessaan voimaan maaliskuun alussa, ja pian sen jälkeen 16. maaliskuuta Suomessa järjestetään Maailman suurin happy hour -tempaus.

Tapahtuman tarkoituksena ei ole ravintoloiden keskinäinen kilpailu, vaan tarkoitus on kilpailla kotisohvia ja tuontiviinoja vastaan. Samalla pyritään edistämään ravintolakulttuuria ja -ruokailua sekä kaupunkikeskustojen elävyyttä, jossa ravintoloilla on iso rooli. Hankkeen puuhamiehenä on tamperelainen ravintoloitsija Teemu Aaltonen.

– Meillä on jo 150 ravintolaa mukana ympäri maata. Kaikki ravintolat voivat liittyä mukaan, ja päivitämme mukana olevien ravintoloiden listaa tapahtuman Facebook-sivuilla, Teemu Aaltonen kertoi Staralle.

Jo nyt mukaan on vahvistunut ravintoloita Helsingin ja Tampereen lisäksi Kajaanista, Imatralta, Lahdesta, Lappeenrannasta, Porista, Seinäjoelta, Vantaalta ja Valkeakoskelta. Ravintoloiden lista kasvaa koko ajan.